Natlakken

Natlakken betekent het aanbrengen van één of meerdere vloeibare laklagen. Natlakken geeft een prachtig eindresultaat en is geschikt voor het conserveren van grote oppervlakten. Bij natlakken  spuiten we de verf op het oppervlak. Natlakken kan met verfsystemen op waterbasis, maar ook met laksysteem die oplosmiddelen bevatten. Bij dit laatste systeem moeten de oplosmiddelen uitdampen en het verfsysteem uitharden. Wat overblijft zijn vaste bestanddelen die een schitterende beschermde laklaag vormen. Natlakken doen we in onze speciaal daarvoor toegeruste spuithal met een capaciteit van:

Projecten

Havenkraan

Havenkraan

Deze havenkraan hebben we gestraald en voorzien van een 3-laags coatingsysteem. vanwege de grote van de kraan hebben we dit in 3 fases uitgevoerd.

Lees meer
Drijvende steigers

Drijvende steigers

Deze drijvende steigers hebben we gestraald en voorzien van 1 laag coating. in totaal hebben we 64 drijvende steigers gehad variërend in lengtes tussen 13 en 17 meter.

Lees meer
Column

Column

Deze tank hebben gestraald en een 2-laags coatingsysteem aangebracht, welke geschikt is tegen temperaturen van -196 graden tot + 650 graden.

Lees meer